De meeste vrouwen vinden het geweldig om zichzelf op te tutten met make-up, om de mooiste outfit te dragen van het feest, en om in de weer te zijn met diverse soorten sieraden. Een prachtige ketting met een luxe edelsteen in het smaragdgroen, een speels armbandje met een geweldig schelpenpatroon en schattige kraaltjes, of een minimalistische ring. Het is lastig om een betaalbaar merk te vinden, dat sieraden voor een fijne prijs verkoopt. Je kan online kijken op diverse websites, in de hoop dat je iets fantastisch tegenkomt, maar je kan ook op straat rondlopen en in de etalages van verscheidene winkels kijken. Op deze manier kom je wellicht wel een ware parel tegen!

Een bedrijf dat onwijs veel mooie en betaalbare sieraden verkoopt, is My Jewellery. De webshop van het merk is heel bekend, maar je hebt ook diverse fysieke winkels in Nederland en andere landen waar je naar hartenlust kan shoppen. Maar, waar zijn deze winkels precies gevestigd? En wat kan je tegenwoordig allemaal kopen bij My Jewellery? Dat lees je hier!

My Jewellery is een bekend begrip in Nederland, maar ook in andere landen komt het bedrijf steeds meer op de kaart te staan

My Jewellery winkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Het bedrijf heeft al 20 fysieke winkels in Nederland (vooral in de grote steden, denk aan Leiden, Breda of Utrecht), maar ook in het buitenland wordt My Jewellery steeds populairder en is het merk niet meer weg te denken uit het stedelijke landschap. In België heb je bijvoorbeeld al vijf winkels, onder andere in Antwerpen, Gent en Brussel, maar ook in Duitsland is er tegenwoordig al een winkel van My Jewellery in Keulen. Kortom: My Jewellery heeft zich al flink bewezen en dat is niet zonder reden. Ze hebben ook zulke gave innovatieve collecties, zodat je het liefst de hele winkel leeg koopt als je er bent.

Bereid je voor op het winterseizoen met de nieuwe collectie van My Jewellery

In tegenstelling tot de naam My Jewellery waarschijnlijk doet vermoeden, verkoopt het bedrijf ook onwijs leuke kleding. De kleding is vrolijk en kleurrijk, maar er zitten ook basic stukken tussen die je goed kan combineren met wat heftigere items. Er is dus voor ieder wat wils, omdat er verschillende stijlen in de collectie voorkomen die elk stuk voor stuk heel anders zijn. Zo heb je een warme dames trui met zwart-witte strepen, waardoor je op een echte Parisienne lijkt. Zo kan je gelijk naast het Louvre paraderen om zo het perfecte kiekje te schieten voor op social media. Daarnaast kan je voor een lang vest in een knalkleur gaan, zoals een roze fluffy vest waardoor jij de hele winter lekker warm blijft. Als jij liever voor een wat korter exemplaar gaat, dan kan dat natuurlijk ook!

My Jewellery heeft verschillende crop tops in de aanbieding. Wat dacht je van een sportieve top, met daarop in koeienletters de naam van een dynamische Amerikaanse stad? Op deze manier krijgt je look een wat nonchalantere uitstraling, wat heel goed kan werken als je een minder formele gelegenheid hebt om naartoe te gaan. Als je een wat formelere setting hebt, dan kan je een zwarte trui met ribstructuur kopen, zodat je wat minder opvalt, maar toch niet helemaal standaard de deur uit hoeft. Je kan ook kiezen voor een vrij subtiele ruffle voor aan je trui, zodat het geheel net wat specialer is dan normaal.

En, wanneer breng jij een bezoekje aan een van de winkels van My Jewellery om het fenomenale aanbod te bekijken?  

 

Lees ook onze andere blog artikelen over Belgische steden: